ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κατάγομαι από τη Μάνη και γεννήθηκα στην Εύβοια το 1950 όταν ο πατέρας μου, ο Ηλίας Καπερνάρος, μετατέθηκε εκεί ως ενωμοτάρχης της ελληνικής χωροφυλακής και παντρεύτηκε την Βασιλική, την μητέρα μου που γεννήθηκε στην Παλιά Αρτάκη της Προποντίδας. Το Γυμνάσιο το τελείωσα στα Νέα Λιόσια, στο σημερινό ‘Ιλιον όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 1974. Τότε κατατάχθηκα στο στρατό και υπηρέτησα ως έφεδρος αξιωματικός για 30 μήνες εκ των οποίων οι 8,5 στον ‘Εβρο. 

Πήρα το απολυτήριό μου από την Λαμία διότι δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανέναν να μεσολαβήσει να υπηρετήσω τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα, αν και πολλοί το έπρατταν κάνοντας, παράλληλα με τη στρατιωτική θητεία τους και την δικηγορική άσκηση. ‘Ετσι, όταν απολύθηκα από το στρατό ξεκίνησα από την αρχή την άσκησή μου. Σήμερα έχω συμπληρώσει 33 χρόνια μάχιμης δικηγορίας. 
Είμαι παντρεμένος με την ‘Ελενα και μαζί έχουμε έναν υιό, τον Βασίλη και μία κόρη, την Βάσια. Και οι δύο είναι φοιτητές. 
Δεν υπήρξα αλλά και δεν θέλω να γίνω ποτέ επαγγελματίας πολιτικός. Μπήκα στην πολιτική διότι είμαι θυμωμένος αλλά όχι απογοητευμένος. Συμπορεύθηκα με τους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες γιατί δεν γίνεται επαγγελματίες πολιτικοί, κατευθυνόμενοι πολιτικοί, υποταγμένοι, υποτελείς και ενδοτικοί πολιτικοί που έφεραν τη χώρα μου σε αυτή την κατάσταση, που διέλυσαν τα δημόσια ταμεία, που έκαναν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και κατέστρεψαν το μέλλον των ελληνόπουλων, να έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως σωτήρες. Μένω σταθερός στις θέσεις και τις αρχές μου μέχρι το τέλος αυτής της σκληρής μάχης απέναντι σε όσους έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν βρώμικο παιχνίδι σε όλους τους ‘Ελληνες.