Επιστολή-Πρόταση ενός πολίτη

Επιστολή-Πρόταση ενός πολίτη

Είμαι υπό σκέψη στης επόμενες εκλογές αν μας επιτρέψουν οι δικτατορικές δυνάμεις να ψηφίσω ένα κόμμα που θα έχει πει ένα μεγάλο ΟΧΙ. Χωρίς πολλά λόγια οι προτάσεις που έχω στο μυαλό μου είναι να ακούσω στην σημερινή κατάσταση που έχει έρθει η χώρα μας ένα ΤΕΛΟΣ. 


Όλοι οι πολιτικοί φοβούμενοι την δημοσκόπηση μην τους φέρει σε χαμηλά ποσοστά κάνουν τελικά αυτό που θέλουν οι κακοί πολιτικοί. Παράδειγμα 1ον Ρωτά ο δημοσιογράφος δραχμή η ευρώ ? Επειδή οι τεχνητές δημοσκοπήσεις έλεγαν ευρώ, απαντούν όλοι οι πολιτικοί ευρώ. ( Σήμερα εδώ που μας έφεραν, κατά την άποψη μου δεν έχει σημασία το νόμισμα ) 

Παράδειγμα 2ον Ρωτά ο δημοσιογράφος διάφορα αντίθετα θέματα από αυτά που κάνουν οι κακοί πολιτικοί. Εσείς τη θα κάνετε για το α, β, γ, κλπ ( η ερωτήσεις πάντα κατά την άποψη μου είναι παγίδα ) Εγώ αν ήμουν πολιτικός θα έλεγα, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Διότι εμείς ο λαός χρεοκοπήσαμε. Και όσοι αναπνέουν ακόμη προβλέπω ότι στο προσεχές μέλλον, θα σταματήσει η αναπνοή και αυτών. 
Ο βρεγμένος δε φοβάται τη βροχή. 

Φίλιππος Αντωνίου κάτοικος Αίγινας