Ψιμουλάκης Στυλιανός

Ψιμουλάκης Στυλιανός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 σπούδασε ευρωπαϊκό πολιτισμό στο Ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο με μία πληθώρα σεμιναρίων στις Δημόσιες σχέσεις, στην εξυπηρέτηση πελατών ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και το 2009 έλαβε μέρος σε σεμινάριο κοινωνιολογίας και πρώτων βοηθειών όπως έλαβε εκπαίδευση στη διακόσμηση χώρων στο Κ.Ε.Κ ΣΒΙΕ. 

Διετέλεσε μέλος της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και μέλος της επιτροπής παιδείας του Δήμου Βούλας το 2010. 
Έχει έντονη παρουσία στον εθελοντισμό και την κοινωνική πρόνοια στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας καθώς και στο Ασκληπιείο νοσοκομείο. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στον όμιλο "Νέοι Ορίζοντες Φιλίας" όπου και έλαβε τιμητική διάκριση από τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά για την πολύτιμη προσφορά του στην πρόνοια, την παιδεία, την δια Βίου μάθηση και τον εθελοντισμό. Εργάσθηκε στην πρώην Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ως επιμορφωτής. 
Με έντονη παρουσία σε αναδασώσεις, βοήθεια και ενίσχυση αδέσποτων ζώων, συμμετοχή σε οργάνωση αποστολής βοήθειας στο εξωτερικό. Εργάσθηκε σε μεγάλες εταιρείες όπως alexi andriotti, Notos Galleries ,Anastazi Bournazos, achilleas accessories, αλλά και στις διεθνείς εταιρίες Jean Paul Gaultier και la Prairie καθώς και στην εθνική τράπεζα.