Βουτσά Σάντρα (Αλεξάνδρα-Θεοδώρα)

Βουτσά Σάντρα (Αλεξάνδρα-Θεοδώρα)

H Σάντρα (Αλεξάνδρα-Θεοδώρα) Βουτσά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Ψυχικό. Πήγε σχολείο στη Σχολή Μωραίτη μέχρι το Γυμνάσιο και μετά στο Δημόσιο Παλαιού Ψυχικού. Σπούδασε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις στο Deree College στην Αγία Παρασκευή και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Επικοινωνίας στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη.

Ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία παραγωγής Κ. Βουτσάς κ Σία, ως βοηθός παραγωγής σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει η εταιρεία για λογαριασμό του Antenna TV. Συνέχισε να εργάζεται για την τηλεόραση σε διάφορες παραγωγές του ΣΚΑΪ TV, του Star Channel και του Mega Channel.

Παράλληλα, ξεκίνησε να εργάζεται στη δισκογραφική εταιρεία Polygram (τη σημερινή Universal) όπου έμεινε δύο χρόνια. Μετά ξεκίνησε να συνεργάζεται με διάφορους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γ. Αλκαίος, ο Ν. Σφακιανάκης, η Κ. Γαρμπή αλλά και τη Δ. Γαλάνη, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τη Χ. Αλεξίου, τους συνθέτες Νίκο Ξυδάκη και Δημήτρη Παπαδημητρίου, το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Μπάμπη Στόκα και πολλούς άλλους.

Συνεργάστηκε επίσης με πολλές μουσικές σκηνές όπως ο Ζυγός και το Zoom στην Πλάκα, με το Φεστιβάλ Αθηνών, με το Μέγαρο Μουσικής αλλά και το Ίδρυμα Ωνάση. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται σε διάφορα project με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, πολλά θέατρα στην Αθήνα, το ξενοδοχείο Χίλτον αλλά και γνωστά γυμναστήρια. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας των δισκοπωλείων «Metropolis» και διαφόρων ραδιοφωνικών σταθμών.

Από πολύ μικρή μιας και μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο ζώα που τα λάτρευε, όχι μόνο εκείνη αλλά και όλη της η οικογένεια, ασχολείται με τα αδέσποτα όχι μόνο δίνοντας ή βρίσκοντάς τους στέγη και τροφή αλλά συμμετέχοντας και σε πάρα πολλές δράσεις εναντίον της κακοποίησης και το βασανισμό των αδέσποτων αλλά και των δεσποζόμενων ζώων.

Και όχι, δεν αγαπάει μόνο τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους! Εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει και στηρίζει δράσεις που αφορούν στον εθελοντισμό αλλά και στη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, ρούχα, εξοπλισμό σπιτιού ακόμα και βρίσκοντάς τους δουλειά.

Η οικογένειά της ζει στο κέντρο της Αθήνας και εκείνη μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και τα Νότια προάστια.