ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κατάγομαι από τη Μάνη και γεννήθηκα στην Εύβοια το 1950 όταν ο πατέρας μου, ο Ηλίας Καπερνάρος, μετατέθηκε εκεί ως ενωμοτάρχης της ελληνικής χωροφυλακής και παντρεύτηκε την Βασιλική, την μητέρα μου που γεννήθηκε στην Παλιά Αρτάκη της Προποντίδας. Το Γυμνάσιο το τελείωσα στα Νέα Λιόσια, στο σημερινό ‘Ιλιον όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 1974. Τότε κατατάχθηκα στο στρατό και υπηρέτησα ως έφεδρος αξιωματικός για 30 μήνες εκ των οποίων οι 8,5 στον ‘Εβρο. 

Πήρα το απολυτήριό μου από την Λαμία διότι δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανέναν να μεσολαβήσει να υπηρετήσω τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα, αν και πολλοί το έπρατταν κάνοντας, παράλληλα με τη στρατιωτική θητεία τους και την δικηγορική άσκηση. ‘Ετσι, όταν απολύθηκα από το στρατό ξεκίνησα από την αρχή την άσκησή μου. Σήμερα έχω συμπληρώσει 33 χρόνια μάχιμης δικηγορίας. 
Είμαι παντρεμένος με την ‘Ελενα και μαζί έχουμε έναν υιό, τον Βασίλη και μία κόρη, την Βάσια. 
Δεν υπήρξα αλλά και δεν θέλω να γίνω ποτέ επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι ήδη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων από τις εκλογές του 2014. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έδωσα μάχες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και επειδή θέλω να συνεχίσω τον αγώνα μου,τον κοινό μας αγώνα, ζητώ και πάλι τη στήριξη των Αθηναίων Δημοτών, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους και στις προηγούμενες εκλογές. 
Πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι μακριά από κόμματα και ταμπέλες διότι μας αφορά άμεσα. 
Δημιούργησα την ανεξάρτητη παράταξη "Αθήνα, το σπίτι μας", με συνοδοιπόρους μου τους Δημότες Αθηναίων, μακριά από κόμματα και τα ρουσφετολογικά τους νταλαβέρια.

Μένω σταθερός στις θέσεις και τις αρχές μου μέχρι το τέλος αυτής της σκληρής μάχης απέναντι σε όσους έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν βρώμικο παιχνίδι σε όλους τους Αθηναίους.

Όλοι μαζί και πρώτος εγώ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να αλλάξουμε την Αθήνα, γιατί η Αθήνα, είναι το σπίτι μας.